top of page

Mijn Diensten

RESTAURATIES

Restauratie of reproductie van uw authentieke trap, voordeur, kamer en suite, paneeldeur, tochtportaal,  architraaflijsten, kroonlijst, lambrisering, spijlen, baluster, trapleuning. Oog voor juiste verhoudingen en details. 

Voor uw historisch pand bent u bij Vlamings Houtwerk aan het juiste adres

MAATWERK

Maatwerk is de standaard bij Vlamings Houtwerk. Heeft u bijzondere wensen, wilt u een bijzondere of exotische houtsoort toegepast, wat voor soort slot wilt u in de deur?Ik neem de tijd tijdens het gesprek en het inmeten in aanloop naar de offerte.

Vlamings Houtwerk staat voor hoge kwaliteit en geeft op deuren 5 jaar garantie. 

DETAIL

Oog voor detail, exacte kopieën zijn van belang bij een restauratie, kennis van stijlen en tijdsgeest, kennis van de geschiedenis van bouwkunde en de gulden snede. Kennis van houtsoorten en bewerkingen. Kennis van verbindingen, materialen en hun eigenschappen en toepassingen.

SERVICES

Portfolio

IMG_2720
IMG_1906
Bordes trapje
IMG_1898
IMG_1873
Erkerbank
Our work

Mijn filosofie

Bij het uitvoeren van mijn opdrachten kies ik voor een menselijk aanpak. Geen kille calculaties, maar op basis van wederzijds respect en vertrouwen ontwikkel ik samen met u de ideeën en wensen tot een concreet geheel. Hiervoor kunnen we gerust de tijd nemen.

Ondanks dat mijn werkplaats voorzien is van de modernste middelen, benader ik mijn werk ambachtelijk: met passie en aandacht.

Afhankelijk van de opdracht werk ik op locatie of in mijn werkplaats. Tijdens mijn werk maak ik foto's die ik u evt. kan opsturen zodat u het project kunt volgen.

ABOUT US
Aangenaam, mijn naam is Ysogo Vlamings. Ik sta voor een prachtige voordeur die ik zelf heb vervaardigd.

Contact

Adres werkplaats:

Produktieweg 16c

2382PB Zoeterwoude-Rijndijk

Email:

info@vlamingshoutwerk.nl

Mobiel:
06-27003113

Bericht ontvangen!

CONTACT
bottom of page